tirsdag 29. mai 2012

27.05 Sjørøvercruise












Noen ganger hender det altså at jeg gjør noe annet enn hunde-greier…. Så, mens ”alle andre” var på Working Test og altså konkurrerte i dag, var jeg og nevøen min på cruise i Oslo-fjorden. Veldig hyggelig å ha med tantebarn på tur!

Et fantastisk strålende vær hadde vi jo, det passa altså helt ypperlig med en båttur et par timer rundt i Oslo-fjorden. Mannskapet og barna var utkledd som pirater og det vanket skattejakt om bord.

Carmen var så heldig at hun fikk være hos venninne Wilma mens jeg var borte. Og jammen var jeg så heldig at jeg ble invitert på fest til Wilmas eier på kvelden. Da er det jo kjekt med sykkelavstand.

Carmen og Wilma hadde kost seg i hagen hele dagen. Vi eierne var enige om at det så ut til at de trivdes veldig godt sammen, - at det er bra for hunder å ha andre hunder å være sammen med. Hvem vet - kanskje vi får hver vår nye valp neste sommer…..?

Med nok en festdeltager - med settervalp OG vertskapets nye bålpanne ble kvelden riktig så koselig. Gjelder å nyte sånne dager og kvelder. Vi har jo hatt et fantastisk sommervær noen dager nå. Og da gjelder det å være ute mest mulig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar