lørdag 26. mai 2012

23.05 Hotellhund igjen





Nok en gang var Carmen med på hotell på Gardermoen, og dette ble et skikkelig sosialt opphold for henne. Etter at kursdagen var over var det mange av kursdeltagerne som hadde lyst til å gå tur i det fantastiske sommerværet vi nå har. Like ved hotellet er et lite tjern, og turveien rundt er ca 4 km.

Dermed begav vi oss i vei. Jeg var utstyrt med jaktvest og dummyer og fikk faktisk en i turgjengen til å kaste noen markeringer for Carmen ut i siv og på blankt vann. Hun apporterte selvsagt med stor entusiasme! Så fikk vi trent litt på avlevering fra vann, - og det er jo veldig greit å få mengdetrening på.

Videre fikk vi trent fot og møtesituasjoner. Det var jo nemlig veldig mange andre som også var ute med hunden rundt dette vannet. Ble spesielt imponert over Carmen én gang da vi kom til et område med fire hunder, spredt på begge sider av stien. Jeg følte meg helt rolig, og dermed tusla Carmen helt rolig gjennom området. Og jeg la merke til halen hennes, den var helt nøytral. Ikke var hun redd og ikke var hun oppesen.

Ja, vi fikk til og med kommentar om at hun var veldig rolig ift andre hunder. Det var jo en del av de ekvipasjene vi passerte som ”hang i båndet” og ville fram og hilse. Veldig bra at det går an å få så enkle hundepassasjer bare ved å beholde roen selv!

Etter middagen var det naturlig å trekke ut i den varme fine kvelden. Dermed fikk Carmen være sammen med en stor menneske-flokk som stod i en klynge og prata. Og dessuten mer enn gjerne ville klappe og klø på henne.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar