lørdag 26. mai 2012

26.05 Varmt!







Det var enda varmere i går, men det var neimen ikke verst i dag heller!

Å skryte av å ha begynt å jogge etter en enkelt joggetur blir kanskje som å skryte av å ha slutta å røke etter en dag uten sigaretter. Det er vel i grunn fortsettelsen som avgjør om en virkelig har begynt/slutta med noe..... Ja, jeg skulle jo ha begynt når snøen forsvant, men så var det kneet som slo seg vrangt og det ene med det andre….

Uansett - ett sted må en jo begynne. Og nå har jeg altså begynt å jogge - tror jeg. Ambisjonen er foreløpig 5 km. Carmen syntes vel det gikk tregt sammenligna med sykkeltempoet hun er vant med. Hun var for øvrig veldig flink i møte med både syklister, joggere og hunder.

Etter en avslappende formiddag bar det ut i varmen. Vi dro rett og slett til Enebakk på jakt etter ferskvann. Etter en litt deprimerende start med ”parkering forbudt”, ”privat vei”, bommer, smale, svingete veier uten parkeringsmulighet osv fant vi til slutt et sted hvor noen hadde funnet ut at de kunne gjøre penger på folk som lette etter tilgang til vann. Parkeringsavgift altså. Greit nok det, avgiften ble betalt og Carmen og jeg la i vei mot det etterlengtede vannet.

Hvem vet - kanskje det kan bli egen robåt etter hvert, og mulighet for svømmetrening av hunden. I dag ble det svømming i fm apportering. Dessuten slaraffenliv ved vannet. Vel hjemme igjen fortsatte slaraffenlivet på terrassen med noe godt i glasset for en som var så lur å oppsøke polet i går. I dag var det nemlig stengt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar