lørdag 12. mai 2012

10.05 Cliff-hanger





Nok en reise med jobben, men denne gangen fikk Carmen være med. Det var avklart at jeg kunne ha hund på rommet, og Carmen takla som vanlig et hotellopphold på ”strak pote”.

På ettermiddagen fikk de tobente utfordringer i en aktivitetsløype som blant annet inneholdt balansering på en tømmerstokk som lå over et fossefall. Riktignok med påkledd ”sele” og med feste til en vire som var strukket ca 2 meter over tømmerstokken.

For en med høydeskrekk og dårlig balanse var det litt av en mareritt-oppgave, og jeg fikk assosiasjoner til sikkerhetsutstyr som røk, a la Cliffhanger. MEN, jammen klarte jeg å samle nok mot til å tørre å gå over både fram og tilbake. Legger mye av æren for at jeg faktisk turte det på de ferske hundeerfaringene jeg har hatt med Carmen, blant annet på jaktprøve i Danmark. Har jo erfart at tankens makt er enorm, hvis en bare bestemmer seg for å få til noe, er det utrolig hva en kan klare!!

Som så ofte før tenker jeg at de som ikke har hund, eller rettere sagt de som er totalt uinteressert i dimensjonen hundehold jammen går glipp av mye selvutvikling. For det ligger veldig mye utviklingspotensial i å være hundeeier og reflektere over hva en driver med. Nemlig!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar