søndag 6. mai 2012

05.05 Generalforsamling i Retrieverklubben






Tenk i dag tidlig SNØDDE det!. Ikke særlig kult når en skal ut på E6en til Gardermoen. Heldigvis hadde hun jeg satt på med ikke sommerdekk. Vi dro altså av gårde tre stk fra avdelingen til Retrieverklubbens Generalforsamling på Gardermoen.

Tilbake igjen på Ås ble det først en sykkeltur med Carmen.

Så hadde jeg sett meg ut et område jeg tenkte jeg skulle få gjort litt ”firkant-trening”. Men, altså, det er ikke så lett i hogstfelt. Det er jo umulig for den tobente å gå rett fram, og da er det jo selvsagt også vanskelig for den firbente. Jeg vil jo gjerne at hun skal bli bedre på å løpe rett fram. Og da blir det jo dumt med sånt terreng som gjør rette linjer umulig.

Nei, må nok finne noe glissen skog til dette firkant-prosjektet, skjønner jeg. Får lete videre.

Isteden tok jeg meg en tur på det vanlige jordet vårt. Det er jo helt fantastisk at det enda ikke er pløyd opp. Opplegget var at jeg la ut et par dummyer rundt en gran i skogkanten. Så gikk vi over jordet, over en bekk, og videre opp på neste jordet. Sendte Carmen med et forsøksvis ”over”. Så flytta jeg meg langs med bekken og gjentok opplegget fra et litt annet utsedingssted.

Det gikk ikke så verst, men observerer at hun mister litt retning når hun kommer over en grøft/bekk, så dette trenger vi mer trening på.

Ellers ble det selvsagt litt fot-trening også, ute på jordet.,

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar