lørdag 12. mai 2012

12.05 Den fine kabelgata






Noen som tror at jeg kunne sende Carmen på fremmadsending helt fra fotografens stamplass til den ytterste delen av kabelgata? Altså punktet helt øverst i bildet, like "under himmelen"? Svaret er nei. Den eneste (!!) grunnen til at hun ikke kunne klare det var at det er 2 x 3 meter høyt gjerde OG jernbanespor vinkelrett på kabelgata "nedi dumpa".

Neida - he-he! Vi hadde i grunn mer enn nok med å få til "stolpe-til-stolpe"! For selv om det kanskje ser veldig lett ut å løpe, var faktisk terrenget ganske så vanskelig å bevege seg i. Mye fuktighet, myraktig underlag, til dels med ordentlige bekkefar. Dekket med masse kvist og kvast og tørt gress oppå der. Vanskelig å vite hva du tråkka på, altså.

Etter en sykkeltur på morgenkvisten og en frokost i ro og mak gikk Carmen og jeg et par km fra parkeringsplassen før vi kom til dette fine treningsområdet. Så bevega vi oss i kabelgata. Det ble faktisk mange terrengskifter bare ved å gå fra stolpe til stolpe og sende tilbake, vegetasjonen varierte nemlig veldig.

I tillegg prøvde jeg å finne steder med litt glissen skog, slik at jeg kunne sende Carmen på tvers av kabelgata.

Jeg fulgte nøye med på henne og leste om hun visste hvor apporten var eller om jeg skulle stoppe henne. Var god på å handle henne i dag. Og de få gangen jeg stoppa henne var hun superlydig. Og satte seg med stor ro og venta på neste kommando. Herlig!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar