søndag 28. juli 2013

24.07 Fjelltur

 
 

 


I dag ble det som vanlig fjelltur - altså på den kursfrie dagen her oppe. Været fornekta seg heller ikke. Ganske spesielt når en kan gå i T-skjorte på snaufjellet og det er varmt og godt.




 
Det var mye sau i fjellet, så de voksne gikk for det meste i bånd. Vi bare slapp de løs da vi kom opp på et platå og hadde god sikt og ingen sauer å se. Dessuten et lite gjørmete vann hvor hundene fikk kjøle seg ned.







Petra fikk løpe litt løs innimellom de syv voksne hundene. Det gikk faktisk kjempefint. Er jo så greit med disse hyggelige retrieverne som er snille med valper. Den største utfordringen var at hun ville spise sauebæsj. Dvs. de største rukene kom hun og avleverte til meg. Interessant hvordan det skulle gå med den lille valpemagen etter denne ”dietten”…

.






Vi tok en lunsjpause på en topp - FOR en utsikt!

.



Etter litt fotografering bar det ned igjen. Så avslutta vi med at hundene fikk bade i det store vannet ved demningen. Greit å få av dem litt gjørme og få kjølt dem ned. Hele gjengen var uti og Petra storkoste seg sammen med de voksne.









Med slitne og trøtte hunder ble det tid for de tobente med felles middag og hygge da vi var tilbake i leiligheten.

Ellers gav jeg for sikker hets skyld Petra diettfor forebyggende, er jo veldig upraktisk om hun skulle få diaré her på kurset. Det gikk heldigvis bra med magen hennes.

En topp dag!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar