onsdag 10. juli 2013

07.07 Nok en varm dag









I dag gikk turen til en skyggefull plen ved UMB. Bare sitte og slappe av i skyggen, samt få noen bilder av blomster.

Litt trening med Petra på matskål. Prøvde å introdusere en forstyrrelse i fm ut-signalet i dag, satte en matskål ved siden av meg med godbit etter å ha satt ut den bak henne. DET var vanskelig, sa Petra. Så, jeg måtte gjøre det lettere ved å flytte forstyrrelses-skåla lenger bak, men fortsatt litt til siden. Helt klart en øvelse jeg skal fortsette med.

Etterpå ble det en liten tur på det sommertomme AZ senteret. Jeg hadde med gjerdestolper i bilen og satte ut en firkant sånn vi lærte det på kenneltreffet. Det var så varmt, så jeg nøyde meg med en liten runde. Og det gikk vel ”så der”, men Carmen hadde i hvert fall noen fine stopp, da.

Så gikk turen hjem og det var bare å åpne alt av dører og vinduer i et forsøk på å få til gjennomtrekk. Det var faktisk rundt 28 grader kl 18 i Ås i dag. Altfor varmt for hundene.





Til slutt noen bilder av Petra, - først 15 uker gammel, så 21 uker gammel (og 5 kg senere). Artig å se hvordan hun har utvikla seg. Nå ser hun ikke ut som en bitteliten valp lenger, men mer en liten versjon av en voksen hund.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar