søndag 28. juli 2013

21.07 Endelig Hemsedal!



Endelig var tiden kommet for Hundeferie i Hemsedal! Formiddagen gikk med til pakking, før vi kom oss av gårde. Møtte Tone, som jeg skal dele leilighet med, i Gol, hvor det ble en liten middagspause.

Det var kjempevarmt i dag, - opp mot 30 grader på ettermiddagen. Heldigvis fant vi skygge til bilene, sånn at vi kunne gå fra hundene mens vi spiste.

Dessverre har Mølla gått konkurs, - altså det vanlige overnattingsstedet som pleier å brukes til jaktkurset i Hemsedal. Dermed måtte vi bo i et leilighetsbygg med tre etasjer. Litt styr å få innlosjert oss, siden alt skulle bæres opp i andre etasje via en smal trappeoppgang og en enda smalere gang.

Men, etter litt sjauing var vi på plass i leiligheten og kunne møte opp på velkomstmøtet.

Jeg hadde meldt Carmen på elitekurs i år, og som forventet fikk vi Trond Gjøtterud som instruktør. Den gruppa jeg er på består av fem stk, hvorav noen er kvalifisert for start i EK. Den andre gruppa er på syv, hvor hundene har premiering i EK.

Det var jo en kjedelig dag for hundene, hvor de stort sett var i bilen eller på rommet i leiligheten. Ikke så farlig for Carmens del, - hun skal jo på kurs hele uka. Petra, derimot, prøvde jeg å få aktivisert litt innimellom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar