lørdag 6. juli 2013

04.07 Mer vanntrening




Nok en dag med lunsj-trening med Petra. I dag hadde polletten ramla ned hva gjelder forståelse av «ut». Jeg så det allerede da jeg satte henne ned med ryggen mot skåla, - at hun snudde litt på hodet og hadde forventningen bakover. Så fort jeg gav kommandoen, tverrvendte hun og løp ut til skåla.

Etter jobben dro jeg av gårde til dagens treningsavtale ved et vann. Vi fikk parkert bilene i skyggen og valpene måtte vente der, mens vi dro av gårde på rekognosering med de store.

Egentlig var planen at denne rekognoseringen og treningen av de store ikke skulle ta så lang tid, - sånn at vi skulle rekke å trene de små på vann også. MEN, det viste seg at vi rota fælt på vår vandring langs stiene i skogen og kom et helt annet sted enn først planlagt. Så, i hovedsak fikk vi et par timers gåter med oppakning i skogen (og min planlagte ettermiddags joggetur ble avlyst med god samvittighet).

Til slutt fant vi omsider vannet og hundene fikk noen markeringer over vann, og en liten dukkert før vi måtte tilbake til bilene. Og det ble altså bare ut og leke litt sammen for valpene. Dvs vi kombinerte det med noen innkallinger og sitt og bli, sånn at minnet deres ikke bare skulle være at de hadde herja med hverandre.

Jeg dro for øvrig av gårde på en liten rekognosering med bilen etterpå for å finne et bedre utgangspunkt for parkering til dette vannet. Tror at jeg har fått en idé til hvordan det kan gjøres - vil vise seg i helgen om det er en god idé.



 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar