onsdag 29. mai 2013

28.05 Jaktcup avdeling Oslo

Bilde av dommerens davoritter på cupen idag

Dagen starta altså på hotell, og selv om jeg måtte ut en tur på morgenkvisten med begge hundene, kunne jeg sove litt videre, siden vi ikke starta opp før 09.30.

Så ble det omvendt prosedyre av i går. Først ned i bilen med hundene. Så pakke sammen bur og annet og bære ned i bilen.

Da seminaret var over gikk ferden videre til Oslo og jaktcup. Følte meg veldig uforberedt, og hadde knapt lest hva posten dreide seg om. Carmen er litt rusten for tiden, med SÅ mye fokus på Petra og relativt lite trening på Carmen.

Kveldens øvelse var å sende hunden på en skjult ved noen bjørketrær. Underveis skulle hunden stoppes ved en pinne. Så var det en medhjelper som kasta en dummy 2-3 meter fra hunden. Den skulle den IKKE ta, men sendes videre ut.

Carmen løp litt skjevt ut, ikke bare fordi hun ikke er god nok på retning, tror jeg. Men, også fordi hun ikke liker å løpe så nærme medhjelpere som står ute i felten. Hun stoppa greit og satt stille under det forstyrrende kastet.

På videre ut gjorde hun ingen antydning til å ville ta feil dummy, men hun var veldig tungstyrt ut til det riktige område. Dro over i retning av der Jordbærklassen hadde sine øvelser. Det ble mye stopp og kom osv.

Vel, dummyen kom til slutt hjem, og vi fikk 7 poeng. Stor kontrast til forrige gangs 20 poeng, altså. Men, sånn er det jo med denne aktiviteten, det kan gå opp og ned med resultater. Også er det jo ikke Carmens feil at hun er for lite trent for tiden.

Godt å komme hjem igjen etter et par dager borte!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar