torsdag 9. mai 2013

08.05 Familielikhet?




Noen flere enn meg som synes at Petra ligner på morfaren sin?

Petra fortsetter å få sove i bur med stengt dør om natta, med meg på madrassen like ved siden av. Og Carmen i biabedden på den andre siden av meg. Tenker at på sikt skal jeg forflytte meg ut av rommet, og at hundene kan få sove der uten meg, sannsynligvis med lillegull i buret og Carmen løs. Vi får se….

Etter jobb i dag var det hjem og hente Carmen og dra av gårde på sykkeltur. Etterpå tok jeg og Petra en tur til Ås stasjon en times tid, for å se/høre på folk og tog. Det var jo midt i verste ettermiddagstida, så masse folk på perrongen. Supre forstyrrelser for å trene kontakt! Og som vanlig mange smil og nikk fra passerende folk. Men, ingen som kom bort til Petra.

For øvrig flytta jeg meg litt unna perrongen når hurtigtogene passerte. Bortsett fra det siste, da hadde jeg nemlig satt meg ned på en trapp og Petra hadde sovna i fanget mitt.

En veldig fin miljøtreningsøkt, ble det. Skal nok gjenta dette noen ganger, og så er vi etter hvert klar for å nærme oss grusveien langs togskinnene.

For øvrig kom vi oss akkurat i hus før himmelens sluser åpna seg, så da passa det i grunn godt med den planlagte økta med ”masseproduksjon” av middagsporsjoner.

Lillegull gikk for øvrig helt på eget initiativ inn i buret på kjøkkenet og sov et par timer. Sånt liker jeg!


Også hadde jeg et lite ”forsøk” på hva Petra liker best av godbiter. Egentlig var planen å kjøpe kylling i butikken, men kylling var utrolig nok UTSOLGT. Mulig alle skal ha det som grillmat når det er langhelg, eller noe sånt….

Jeg vil nemlig aller helst bruke rene produkter av kjøtt, innmat eller fisk til godbiter. Fisk synes jeg bare smuldrer opp. Lever synes jeg er for ekkelt å holde på med - både koke og "ploppe"). Og siden det ikke fantes kylling, ble det alternativer.

Og testen lagde jeg av det jeg hadde i hus, samt de innkjøpte kjøttbollene. Hva smaker best; - kjøttbolle, pølse eller skinke? Vel, jeg lot eksperten (Petra) få uttale seg. Smaksprøve under tre forskjellige plastbokser. Vinneren? - Uten tvil kjøttbolle. Men, vet hun liker kylling godt også, så det blir det neste jeg skal ”preparere”.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar