fredag 24. mai 2013

23.05 En trygg, harmonisk og lett-håndterlig valp



Bildet over viser en helt vanlig positur i fanget hver morgen. Petra ligger også helt rolig på siden i fanget mitt og lar meg undersøke ører og øyne. Kloklipp er også helt uproblematisk. En skikkelig kosehund som nyter å ligge i fanget og ofte sovner der .

Det er gull verdt at valpen er så enkel å håndtere. En vet jo aldri når det kan bli ”alvor” og en må til med behandling av noe slag, enten på dyreklinikk eller i heimen. Og da er det jo greit at vi har en rutine på at det går fint å undersøke og ta på henne.

 

Jeg hadde følelsen av at jeg skikkelig feilberegna været i dag. For sykkelturen gikk i regnvær, og diverse ærend i butikker jeg måtte gjøre på kvelden, - ja, da var det opphold!

Ellers imponerte Petra i dag på vei fra bilen hjemme. Vi måtte nemlig passere en mor med sin tre-årlige sønn, Gutten hadde det moro med å hoppe og herje i en vanndam. Selvsagt syntes Petra det var utrolig interessant, men jeg klarte å lokke henne med meg, sånn at hun gikk pent i bånd forbi. Veldig bra!




Det ble en liten ”skogstur” med begge i dag. Har funnet et greit sted å parkere i nærheten, hvor den ventende hunden kan være i bilen i skyggen. Dessuten er det ”rett ut” på vårt fortsatt upløyde jorde.






Etter en liten rekognosering i skogen med Petra, fikk Carmen et par skjulte fremmadsendinger med forstyrrende kast av tennisball.

Så ga jeg meg for dagen, pga de nevnte ærender. Måtte blant annet levere inn dummy-vesten min til reparasjon. Den har jo vært meget flittig brukt i årevis, blant annet med det tunge kameraet i en av sidelommene. Sømmene hadde gått opp både her og der.

Jeg hadde det litt moro når jeg oppsøkte en liten skomaker/nøkkelmaker/alt-mulig-syer butikk i Ski og leverte inn vesten. ”Hva skal jeg skrive på lappen at det er”, spurte asiaten bak skranken….

Nei, si det. Det ER en utrolig sær hobby jeg har!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar