onsdag 29. mai 2013

27.05 På hotell med Carmen og Petra











Tidlig på morgenen i dag gikk ferden av gårde mot Farris Bad Spahotell i Larvik. to dagers seminar med jobben, og med to hunder på hotellrommet. Spennende hvordan Petra skulle takle dette, og hvor greit det skulle gå med diverse tissepauser, bilbur, bur på rommet osv.

Heldigvis hadde hotellet parkeringshus i kjelleren, så da var det én bekymring mindre. Ellers er jo det med hunder i varm bil, sola som flytter seg osv skrekken på denne årstida.

Litt jobb var det selvsagt å slepe det tunge buret opp på rommet og få montert det. Men, jeg turte ikke satse på kompostgrinder med lille, geskjeftige Petra. Hun kan jo finne på å rive dem overende, og det kunne blitt både farlig og dyrt om hun hadde hatt fri tilgang til et hotellroms diverse ledninger, tekstiler og møbler.

Dermed ble det altså bur, stort nok til begge to.

De fikk i midler tid sitte i bilburet under hele dagen, selvsagt var jeg ute noen ganger med Petra underveis, - sånn med 2-2,5 timers mellomrom.

På ettermiddagen skulle de andre på båttur i skjærgården, og jammen var de heldige med været. Det hadde selvsagt vært hyggelig å være med på det, men jeg måtte ta meg av hundene mine.

Det var i grunn veldig fredelig og godt å tusle langs stranda med dem. I dag gjorde jeg det som jeg ellers ikke gjør - gikk med dem begge to. Det gjaldt selvsagt å holde et våkent blikk i alle retninger, i tilfelle noe skulle dukke opp som Carmen kunne tenke seg å varsle på - barn, andre hunder osv. Jeg vil jo, som tidligere nevnt, for all del unngå at Petra skal plukke opp slike uvaner.

Stort sett gikk det veldig greit, ja, det ble noen bilder også, utover havet, med de firbente i forgrunnen.

Etterpå satte jeg meg på terrassen til hotellet. Carmen fikk ligge bundet fast i et sofaben i skyggen, mens Petra lå i fanget. Petra sovna ganske kjapt, så da fant jeg ut at jeg i grunn godt kunne trenge en liten lur jeg også. Dagen hadde jo starta fryktelig tidlig…

Dermed slappa hele flokken av. Jeg fikk noen kommentarer etterpå av folk som hadde gått forbi og observert den sovende gjengen.

Oppe på rommet ble altså hundene lagt i buret og den tobente deltok på festmiddag. I motsetning til for mange av medarbeiderne mine, ble det tidlig kveld på meg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar