onsdag 15. mai 2013

15.05 Oslotur







Med ene-ansvar for en liten valp, må valpen rett og slett følge med overalt. Så, da jeg skulle på et møte med jobben på Adamstua i dag, var det klart hva jeg måtte gjøre. Dra kjempetidlig inn til byen, sånn at jeg var sikra en parkeringsplass i skyggen.

Petra fikk ligge i bilen i to økter på drøye to timer. Også fikk vi oss en runde rundt på Veterinærhøyskole-området og kunne utforske litt av hvert. Vi var borte og titta på hestene. Og vi tok en tur bort til trikkeholdeplassen og observerte trikker som stoppa og gikk videre. Den lille gule tok alt med stor ro.

Så var det å trene litt gå pent i bånd og kontakt rundt på området. Og bildene ble tatt med mobil - derav kvaliteten. Ikke lett å knipse en liten valp i ro foran tulipanbedet…..





For moro skyld henta jeg fram noen bilder av Carmen på tilsvarende alder (13,5 uke) og med den samme røde selen på. Litt artig å sammenligne utseende. Petra har kortere nese, mer stopp og mindre ører enn Carmen. I det hele tatt litt nærmere utstillingsstandarden vil jeg tro. MEN, det er ikke tvil om hvem som har blankest pels og ser best ut i rødt, - nemlig Carmen!



Hjemme igjen ble det som vanlig sykkeltur med Carmen, og jammen hadde vi flaks at det var opphold.

Petra bruker nå fast Carmen som hodepute i bilen. I bilburet roer hun seg enda raskere enn i heimen. Mens de i begynnelsen lå i hver sin ende av buret, ligger de nå alltid i ”haug”.




 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar