tirsdag 21. april 2020

21.04 Fotomodeller






Når en våkner 02.30 av karakteristiske brekningslyder fra pensjonisthunden og håper det bare er litt gress... Og så finner ut at det er 1 kvadratmeter med flytende stinkende gugge utover soveromsgulvet. Og valpen ikke helt får bestemt seg om den helst vil overta renholdet eller må tisse..... Da lurer en jo på hvem sin idé denne hobbyen var.

Carmen kasta også opp på ettermiddagen igår, men da tenkte jeg ikke så mye på det, - det er jo sånt som skjer av og til. Men, i natt må jeg innrømme at jeg ble litt bekymra. Kom nemlig på at hun jo fikk Bravecto igår morges. Nå har hun riktignok aldri reagert på det tidligere, men en vet jo aldri med sånne midler.

I alle fall - jeg regna med at hun var ganske sliten i magesekken av dette, så hun fikk like mange måltider i dag som det Peder fikk - og altså små porsjoner - dessuten litt kulturmelk sammen med maten. Og ikke noe mer oppkast så langt.

Heldigvis er de jo så søte og pene... MEN, det er helt klart forskjell på talentet som fotomodell i denne familien, noe som viste seg på ettermiddagens skogtur.

Siden Carmen altså ikke virka helt i form, kutta jeg ut sykkelturen og tok med begge i skogen. Flokken fikk altså prøvd seg på en bitteliten felles tur i skogen i dag. Selv om Carmen er flink med oppdragelse inne er hun litt mer hjelpeløs ute. Dermed overtok jeg oppdragerrollen, og Peder fikk ganske mange bestemte beskjeder fra meg om ikke å herje med Carmen. Det så ut som han fatta poenget.

Etter fellesturen ble det hver sin økt med dem. Carmen fikk faktisk hente noen markeringer - helt alene med tobenten uten valpen. O, lykke! Så ikke ut som det var noe galt med formen hennes da, nei! Etterpå fikk Peder bli med på avslappingstur - altså sitte på teppe i skogen til han sovna - med lydbok på mobilen. Utrolig avslappende form for trening i det fine vårværet.













Peder fikk servert ettermiddagsmåltidet i form av et søk på plenen, - dvs jeg bare kasta utover alle de bløtlagde tørrfórkulene. Dermed var han sysselsatt en stund og fikk trene på å bruke nesa. Fascinerende å se på ham - en sånn liten valp som enda ikke er “ødelagt” av trening er utrolig nøye i søket sitt !

Ellers var det over 20 grader på ettermiddagen! Dermed måtte “badekaret” fram. Kameraet er jo alltid i nærheten nå for tiden, så dermed fikk også en humle bli fotomodell idag.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar