lørdag 18. april 2020

18.04 Endelig mer sosial











 Peder over og 2 bilder av Fender under.




Hundene var i skikkelig sovemodus på formiddagen. Peder er flink til å sove, særlig når han får ligge i biabedden med Carmen. 3,5 times formiddagslur tror jeg er ny rekord. Bra, så fikk jeg bruke tiden til å lage en diger gryte med kyllingsuppe.

Etter lunsj gikk turen til Sarpsborg. Der fikk Peder være med på noe helt nytt - møte med voksne ukjente hunder, og også aller første møte med barn (bl a en gutt med navn Peder). Det er jammen spennende for en liten valp å være ute av karantene. Han klarte seg flott med alt det ukjente.

Dvs oppstarten var litt skummel for ham. Jeg løfta ham ut av bilen og holdt ham litt på armen mens et par av de voksne hundene var litt høylydte, og da tissa han på seg (meg) i ren forskrekkelse. Men, når han vel kom seg ned til de andre hundene, tok det ikke lang tid før han ble varm i trøya. Den aller morsomste var den noe større valpen Fender, og dette var helt gjensidig.

Selvsagt måtte vi følge med og gripe inn så det ikke ble noen voldsom lek mellom disse to valpene av ulik størrelse. Samhandlingen mellom Peder og de voksne, derimot, var helt uproblematisk.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar