fredag 3. april 2020

03.04 Peder kommer hjem




Kl 9 starta flokken og jeg på turen tilbake til Norge. Det første kvarteret var det full konsert fra Peder i kaninburet i passasjersetet, men så sovna han og sov tungt i et par timer. Da det begynte å bli uro i buret stoppa jeg og tok Peder ut på et gressområdet. Han satte pris på å herje rundt med pinner han fant, men måtte visst ikke tisse.




Jeg kjørte litt videre og fant et litt større gressområde. Peder og jeg spiste lunsj og jeg prøvde meg på nytt, denne gangen med Peder i sele. Men, heller ikke der fant Peder noe egna toalett. Jeg putta Peder i buret bak hos Carmen, med skillevegg mellom hundene. Carmen knurra og gjorde utfall og Peder holdt avstand fra surtanten.

På nytt ble det litt konsert - i det “nye” buret, men han sovna etterhvert. Og etter en times tid fant jeg et området hvor jeg kunne slippe han løs, og endelig fant han et sted han kunne tisse. Snakk om å holde seg i mange timer!



På grensa ble vi stoppa av unge menn fra forsvaret. Jeg måtte vise passet mitt og fikk utdelt skjema om hjemmekarantene. Så, nå er vi altså i karantene i 14 dager.

Jeg var hjemme ca kl 16 og fikk bært inn bagasjen og Peder. Han fikk bli litt kjent i hagen på egen hånd før jeg også slapp ut Carmen. Hun overså ham totalt.



Peder fikk se og høre et par av naboene på den andre siden av hekken, han virker veldig trygg og uredd mennesker. Og bryr seg ikke noe om lydene i omgivelsene.

Etter ettermiddagsmat sovna han like ved oppvaskmaskinen som stod på. Ettermiddagen har bestått av lange sovepauser, herjing med dorull og andre leker og mange turer ut i hagen.





Carmen forlanger avstand og sier kraftig fra til ham, og så langt respekterer han hennes signaler.

En veldig bra første dag med valp.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar