torsdag 9. april 2020

09.04 Fotomodell




















På tross av at Peder ble lufta 01.30 i natt siden den tobente ble sittende lenge å se på TV, var lilleprinsen våken og klar for en ny dag i 6-tida imorges - som vanlig.

Vi trener videre på sitt og bli og jeg prøver å få med litt “posering”, altså at Peder skal klare å bli sittende selv om jeg setter meg på huk som i fotograferingsposisjon.

Jeg synes nemlig det er så trasig med valpebilder i helt feil perspektiv - altså ovenfra og ned. Grunnen til sånne bilder er selvsagt at fotografen sjelden får til å fotografere valpen i samme høyde som seg selv. Fordi valpen kommer løpende i full fart når fotografen setter seg på huk. MEN, det er jo bare et treningsspørsmål. Det er ikke så veldig vanskelig å lære en valp til å bli sittende selv om en setter seg ned på huk. Men, det må selvsagt trenes på!

På formiddagen i dag skjedde det noe nytt. Lille Peder gikk og la seg i biabedden på kjøkkenet og jeg kunne sitte over en time og se på TV mens valpen ble liggende på kjøkkenet.

Ny skogtur på ettermiddagen. Jeg er glad jeg vet om så mange øde områder i nærområdet. Nå i disse virustider hvor “hele verden” er ute og går tur, og jeg er i karantene, gjelder det å finne steder uten folk. Men, utfordringen er å finne det ideelle området for innkallingstrening og som helst skal være like ved.

Idag gikk turen til et åpent område, ikke så egna til innkallingstrening med gjemsel. Dermed ble det mest sitt og bli og innkalling når Peder så meg og var på vei hjem.

Peder fikk resten av dosen med Expot i dag - fortsatt uten noen synlige reaksjoner/bivirkninger.


På kvelden tok jeg for første gang en tur med Peder i sele og gikk til skogen like ved. Det var omtrent ved solnedgang og vi møtte heldigvis ingen. Selvsagt litt hopp og sprett, forsøk på å bite seg fast i kobbelet osv. Men, det gikk ganske så bra å få han til å gå ved siden av meg. En helt annerledes opplevelse enn med Tora og Petra som kasta seg frami sele og dro i vei


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar