torsdag 6. mars 2014

04.03 Mer pøbelstreker



Huff! Petra herpa i dag også - hun fikk faktisk løs en metallstreng av kompostgrinda. Dessuten hadde hun omorganisert et dynetrekk - fjerna noen trykk-knapper. Dermed ble det en tur på Hansen&Dysvik for n´te gang for å kjøpe nye dynetrekk. Dessuten måtte jeg jo skifte ut den ødelagte kompostgrinda.

I dag testa jeg ut å ta med Petra alene på sykkeltur, mens Carmen lå i bilen. Synes vel hun holdt seg minst like langt unna sykkelen som når Carmen også er med.

Det ble 5 km på Petra i sakte fart, maks 10 km/t. Og aldri raskere enn at hun holdt seg i trav. Med noen avbrudd hvor hun fikk løpe løs (og da selvsagt løp dobbelt så fort som ved siden av sykkelen).

Så fikk Petra vente i bilen mens Carmen fikk sin mil. Du verden for en annerledes opplevelse å sykle med Carmen. Da bare flyter det framover i stor fart. Hun traver som en travhest, skikkelig lang i steget, fantastisk elegante bevegelser. Med Petra er det mer hopp og sprett, men hun lærer seg vel etter hvert hun også. MEN, en ting skal hun ha - den lille gule. I motsetning til Carmen bare løper hun rett fram gjennom vanndammer. Carmen tar gjerne et elegant hopp over - må jo ikke bli våt på neglelakken…!

Etter sykkelturen ble det en liten økt med jaktlydighet med Petra på en skoleplass. Trente fot, ut, bak ut og stopp. Starta med godbitskåler og tok et par apporteringer til slutt.

Egenlig synes jeg hun er like mye på med godbitskål som med dummy. Jeg kaster for øvrig ikke til henne, bare legger ut.



 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar