torsdag 6. mars 2014

03.03 Pøbel-Petra





Vet ikke om Petra var inspirert av helgens teppe-ødeleggelser, men i dag kunne jeg observere på webkamera at hun gikk til angrep på kompostgrindene. Hun prøvde tydeligvis å bøye dem fra hverandre i skjøten. Dermed var det bare å dra hjem og hente henne - hun fikk være resten av dagen på kontoret. Dessuten ble det en ny runde til Maxbo og kjøpe flere wirelåser.

Og inngjerdingen ble forsterka sånn at det nå er fire wirelåser på hver skjøt. Dessuten skifta jeg ut den grinda hun hadde herpa.

Følte for å trene med Petra i dag etter all inspirasjonen fra helgen. Så gjorde jeg noe som jeg egentlig har erfaring for fra tidligere at ikke funker - nemlig tok henne med på et jorde hvor de pleier å få løpe løs og skulle i gang med litt jaktlydighet.

Det var IKKE lett med lille elektriske Petra. Bra jeg hadde henne i kobbel, ellers hadde hun forsvunnet fra foten opptil flere ganger.

Vel, hun roa seg noe etter hvert, og vi fortsatte med fot til vi hadde kryssa jordet. Så fikk hun sitte løs, mens jeg la ut godbitsøk. Og etter det ene søket ble hun veldig opptatt av om jeg skulle legge ut flere - noe jeg selvsagt gjorde.

Så prøvde jeg ut å legge en dummy som et minne og fortsette til et annet sted og legge ut en til. Mye fot før hun fikk hente inn de to, - prøvde å få til at hun hadde en slags ro i kroppen før hun fikk hente.

Litt stopptrening fikk vi også til og dermed hadde vi brukt 1,5 time på jordet.


Så var det slutt på dagslyset og jeg tok med sykkel og hunder til sykkelløypa mi. Dessverre viste det seg at jeg hadde glemt å lade hodelykta, så det ble en særdeles kort tur, - får bli en lenger tur i morgen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar