onsdag 28. august 2013

26.08 Sykkel og jorde





I dag fikk hundene hver sine to økter på ettermiddag og kveld, og da går det fort 4-5 timer.

Begynte med å trille sykkeltur med Petra. Hun blir såpass hektisk av å sitte fast i springeren at det nok er lurt å holde på litt jevnt og trutt med denne treningen, inntil hun blir gammel nok til at jeg kan sykle med henne.

Hun vil helst halse av gårde, så i dag tok jeg på henne halsbånd og kobbel i tillegg til at hun var satt i springeren med sele. Tidvis gikk hun faktisk riktig så rolig og pent ved siden av sykkelen.

Så fikk hun en liten apporteringsoppgave, hvor jeg først la ut tennisball inn i skogen og over en sti, terrengskifte altså. Jeg la også ut en dummy et stykke bort på veien, sånn at de to apportene hadde 90 grader ift hverandre. Så sendte jeg henne på den hun ikke hadde mest fokus på. Og hun fikk hente den andre etterpå.

Bra opptak og avleveringer.

Så ble det en ny tur i retning av det treska jordet. Men, jeg holdt meg ved et av de utreska jordene, men som har en ganske så bred stripe med bare gress og diverse vegetasjon.

Petra fikk veksle mellom å være løs, være her (innen 2 meter fra meg) og noen korte økter med fot.

Så var det Carmens tur, og jeg holdt meg i nærområdet med henne også. Orka rett og slett ikke begi meg til det treska jordet. Vi gjorde som vi har gjort mye av de siste dagene. Gikk fot, og jeg kasta tennisballer med kasteren.

Carmen synes denne treningen er supermorsom!



 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar