torsdag 15. august 2013

14.08 Treskinga er i gang


 






Jeg fortsetter med daglige fot-treninger med Petra. Litt om morgenen før jobb, i pausa på jobb, og flere ganger senere på dagen. Ikke lenge av gangen, men altså flere ganger daglig.

På jobben i dag ble det fot, sitt og bli og kun én apportering av tennisball. Ifm fot-treningen (som altså foreløpig bare er at hun sitter stille ved siden av meg) la jeg ut et par tennisballer som forstyrrelse i dag.

Rakk en sykkeltur med Carmen før jeg dro av gårde til kveldens treningsavtale. Da jeg skulle parkere bilen, fikk jeg se et fantastisk syn, - en tresker på vei ut på et jorde for å treske kornet. Hurra! Nå blir det snart jorder å trene på!

Før treningskompisen kom, ble det tid for en runde med Petra i terrenget. Hun nøt å få løpe rundt i litt høy vegetasjon, og begynte å søke intens uten at jeg hadde lagt ut noe som helst.

Mer trening på fot-posisjonen og sitt og bli. Og så fikk hun prøve seg på to-tre fremmadsendinger til noe høyt gress midt på jordet. Økte avstanden mer og mer. Ikke noe problem, syntes Petra.

Så var det å sette Petra i bilen og trene de voksne. Litt suksess-trening i dag. Greit å få god-følelsen før helgen.

Vi begynte med å legge ut et område på samme sted som sist vi trente her. 3 dummyer til hver. Så sendte vi et par ganger. Først fra et sted midt ute på jordet, så fra andre siden av steingjerdet.

Deretter en runde med enkeltmarkeringer i det høye gresset.

Og så fikk de hente den siste fremmadsendingen, - noe begge klarte atskillig bedre enn sist.

Så avslutta vi med markering pluss dirigering, og så dobbeltmarkering pluss dirigering på det øvre jordet. Siden vi syntes begge hundene klarte seg så bra, avslutta vi der.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar