fredag 29. november 2013

28.11 Halltrening




Skulle av gårde til Gardermoen på møte i dag, og siden arbeidsdagen ble ekstra lang, var jeg avhengig av å ta med Petra. Og så var så heldig at jeg fikk lov å ta henne med inn og legge henne i et bur under møtet.

Lille Gull var supertålmodig og var tyst og kul, sov tungt de gangene jeg kikka innom.

Kom altså såpass sent hjem i dag at det ikke ble verken skogtur eller sykkeltur. Men, på kvelden gikk ferden til torsdagstrening i hallen.

Virkelig flott tilbud med den halltreningen.

Denne kvelden fikk Carmen vente i bilen og jeg hadde bare ute Petra. Gikk fot rundt omkring med henne og hadde henne stort sett løs. Hun var også med på felles sitt og var faktisk populær pga løpetida. Et par hannhundeiere som gjerne ville benytte anledningen og trene ved siden av løpsk tispe. Rollen som fristerinne, altså.

Jeg tok også en runde med sitt og bli med bare Petra, hvor jeg gikk fra sånn ca 20-30 meter og hun satt som en støtte.

Har virkelig følelsen av at det har skjedd noe med henne de siste par ukene. Det kan ha sammenheng med løpetida og være midlertidig. Det kan ha sammenheng med varig modning i fm løpetida - altså at hun er i ferd med å bli mer voksne. Eller det kan ha sammenheng med at hun omsider får dekket sitt behov for å løpe ved at hun har fått jevnlige turer i skogen. Og dermed kan hun klare å holde seg i skinnet når vi først skal trene fot.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar