lørdag 2. november 2013

01.11 Søstertreff






Tok med Petra en tur på jordet etter jobben i dag. Tanken min er å skille veldig på ”hopp og lek” og økter med fot - ved rett og slett å gjøre det på forskjellige steder. Dette fordi jeg ønsker at Petras sinnsstemning skal være kulest mulig når vi trener fot. Og ikke utsette henne for de store fristelsene når vi går fot - enda. Hun er rett og slett ikke klar for det.

Dermed var planen at hun først skulle få løpe fritt på jordet. Og så skulle jeg dra et annet sted med henne for å trene fot.

Kjørte altså til det vanlige jordet og slagg energibunten ut av bilen. Jeg prøvde å stå mest mulig i ro og lot henne løpe rundt. Lurer på hvor lenge hun kunne sprunget rundt sånn før hun ble lei av det…?

Det gikk i hvert fall et kvarter hvor hun på ingen som helst måte så ut til å slakke på tempoet. Innimellom kalte jeg henne inn og trente litt sitt og bli.

Måtte trekke på smilebåndet når hun på et tidspunkt fikk øye på et sted hun hadde blitt dirigert til for mange uker siden. Hun satte i en skikkelig spurt bort til området og begynte å søke. Ikke noe i veien med minnet, nei…

Så hadde jeg flaks, da - for Petras søster Taiga med eier dukka opp - de bor jo like i nærheten. Dermed fikk søstrene lov å boltre seg på jordet en drøy halvtime.

Etter nærmere 1 time med fullt firsprang var i hvert fall Petra fysisk sliten og burde ha fått ut litt energi.

Jeg fulgte opp planen min og dro videre til jernbanestasjonen for en økt med fot-trening. Det gikk fint, Petra hadde ingen forventninger om å fyke av gårde i noen retning. Et par tog-passeringer fikk vi også med oss.



 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar