torsdag 21. november 2013

17.11 Dogs4All









Ja, dette ble året da jeg gjorde stikk i strid med prinsippene - ”kasta bort” en fullstendig perfekt søndag med nydelig vær - og var frivillig inni en hall HELE DAGEN!

Vel, det var altså årets største hundeutstilling på Norges Varemesse på Lillestrøm og det skulle være jaktdemo ved retrieverklubben. Og hele tre av treningskompisene skulle i ilden i den store finaleringen der alle oppsivningene var i løpet av helgen.

Også var det jo selvsagt 1001 salgsboder, hundeklubber osv osv - og diverse kjentfolk - i tillegg til ustillingen.

Vel, dermed ble det altså en dag inni en hall og hundene mine hadde en kjedelig dag i bilen. Dårlig samvittighet for det, selvsagt, men noen ganger må det være sånn at mine behov kommer foran deres.

Jaktdemoen var for øvrig utrolig imponerende. Spør du meg var det mye flottere å se på enn både Toll og Politi. Syv ekvipasjer på linje og to kastere. Så henta de markeringer og dirigeringer, til dels med forstyrrelser. Og alle retrieverrasene var representert. Som sagt skikkelig imponerende!

Det ble en lang dag og jeg var sent hjemme. Dro rett bort på jordet og lot hundene rase rundt i lyset fra månen. Ikke noe problem å se hundene uten hodelykt.

Det var nok godt både for frøken svart og frøken gul å få strekke skikkelig ut etter en dag i bilen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar