søndag 10. november 2013

08.11 Stoppsignal




Jeg hadde jo tatt fri et par timer fra jobben, så dermed var det luksus (= dagslys) på ettermiddagens trening i dag. Kjørte til en parkeringsplass ved en nærliggende barnehage og begynte med å ta ut Petra.

Brukte vel til sammen 1, 5 time på henne og tok meg goooooood tid på å komme meg ut i skogen. Kombinerte å gå fot, gå pent, stoppe opp og slappe av på de få 100 meterne langs gjerdet på barnehagen og ut på skogstien. Latter, skrik og skrål fra barna i bakgrunnen var ypperlig miljøtrening.

Joda, frøkna ville stresse seg opp litt, men fikk ikke lov til det. Så, det ble en del pauser hvor jeg bare forlangte at hun skulle sitte pent ved bena mine og slappe av, og få kos og ros.

Vel ute i skogen, slapp jeg ”villdyret” løs. Og konstaterte at hun var ganske god på å ”melde tilbake” - altså holde kontakt med meg. Ble mye innkalling innimellom at hun fikk løpe løs.

Så hadde jeg en super opplevelse med lille Rampegullet. Hun stoppa fantastisk bra på avstand.

Det var nemlig en dyp grøft vi måtte forsere for å komme oss fra skogen og ut på jordet. Og på vei tilbake til skogen, måtte vi jo over grøfta igjen. Så, da jeg skulle tilbake var Petra kjapp som bare det, med å fyke over. Og jeg tok sjansen på å blåse stopp. Og der smalt den lille hunden baken i bakken og venta pent der på andre siden.

Herlig! Stoppsignalet funker i hvert fall bra.

Det ble en kort liten treningsøkt med Carmen. Får starte litt forsiktig etter at hun har vært i ro et par uker. Carmen så ut til å nyte å kunne springe i skogen igjen!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar