mandag 11. november 2013

10.11 Klubbmesterskap Oslo




 


Avdeling Oslo gjennomførte et riktig flott arrangement i Vormsund - med WT for Begynnerklassen og Åpen klasse og Mock Trial for Eliteklasse.



















BK og AK ble unnagjort før lunsj. Og sånn nærmere kl 14, var det EK-hundenen sin tur. Vi var 10 ekvipasjer og starte opp med en WT hvor fire hunder var under bedømming. De andre 6 gikk på linje bak. Så rullerte vi, så lenge at alle hundene hadde blitt sendt på to apporter hver.

...





Jeg var flink til å stille opp Carmen og meg sånn at vi så markeringene. Og jeg klarte å huske hvor de var. Carmen fant begge sine to første apporter, MEN røk ut etter denne første runden pga mindre feil. Hun stoppa og tissa på vei ut til den første dummyen. Så hadde hun den dirigering som ble veldig omstendelig. Og sist, så hadde hun den slumsete avlevering. Til samme så mye at vi altså ikke fikk bli med videre.

..



Gratulerer til Tone med Nacho som vant EK! Og til Tormod som vant BK og Åse som vant AK. Sjekk for øvrig vinnerbildet og den gule hunden i armene til Åse. Siden Boy var plassert i bilen, trengte hun en ”standin” til vinnerbildet. Klart Petra kunne trene litt på å posere på vinnerbilder. Det kommer godt med i hennes karriereplaner!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar