lørdag 9. november 2013

06.11 På hotell uten hund



Jeg har vært masse på hotell med hund de siste åra. Så, denne gangens kursopphold var en av de sjeldne i Oslo-området. Nemlig uten hund. Elendig av Thon Hotell - ikke å tillate hund på rommet. Dårlig service, - rett og slett. Sånn! Det var dagens ”reklame”!

Vel, pga det dumme hotellet, måtte jeg skaffe hundevakt til begge to. Foreløpig er Petra såpass energisk at det er best å plassere henne og Carmen på hvert sitt sted - det er mer enn nok å passe bare Petra, for å si det sånn.

Dagen begynte i 05-tida. Kjørte av gårde til Son med Carmen. Der har Carmen vært før, og kjenner godt hundene Mio og Peppy, og er dessuten veldig glad i eieren deres. Så, det føltes godt at Carmen skulle være der et par dager.

Videre gikk ferden til hotellet og parkeringshuset der. Ute var det rundt null, så det var veldig greit å kunne ha bilen stående i 12-13 varmegrader isteden. Så ble det noen lufteturer ut med Petra i løpet av dagen.

På kvelden var det å dra av gårde med Petra til hennes hundevakt i Oslo for natta.

Litt kjøring rundt i Oslo, altså, men det gikk helt greit - uten noe kø. Og så var det bare å nyte middag og dessert på hotellet.


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar