torsdag 7. november 2013

05.11 Miljøtrening



På kvelden fikk Petra gjøre noe helt nytt - være med på miljøtrening i Follo Brukshundklubb. Fantastisk psyke på denne valpen. Helt kul ovenfor de andre (totalt ukjente) hundene. Akkurat passe interessert og nysgjerrig på de andre, men hovedsaklig fokusert på meg. Ingen stress i det hele tatt.

Det hele starta med utstillingstrening kl 18 - 19. Dette kom vi litt for sent til, men fikk med oss slutten. Petra var utrolig flink til å stille seg pent opp, - og vi som knapt har trent på dette. Jeg har en tanke om at hun rett og slett er så trygg at hun er avslappa i kroppen og lugnt oppmerksom på meg. Altså i motsetning til Carmen som står mer forknytt med piskende hale i den grad hun logrer i en sånn sammenheng.

Videre var det altså miljøtrening fra kl 19. Vanlige ting som sitt og bli og dekk og bli. Tannvisning. Lineføring. Og innkalling.

Petra klarte seg bra, og hadde absolutt ingen forventninger som gav utslag i stress. Hun fulgte greit med på lineføring i sikk-sakk mellom de andre hundene.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar