lørdag 16. november 2013

14.11 Hjemme alene 2



I dag var både Carmen og Petra hjemme på formiddagen. Petra på glattcelle, - i bur med litt innhegning rundt, og Carmen utenfor, med stressless og bia tilgjengelig.

På webkamera så det riktig så idyllisk ut. Begge frøkenen slappa av. Carmen i bia og Petra rett på linoleumen.

Synes for øvrig det kunne se ut som Petra roa seg kjappere med Carmen hjemme enn uten Carmen. Så nå er planen framover at de begge er hjemme, Petra med glattcelle og Carmen med sine soveplasser på den andre siden av kompostgrinda.

Så får jeg se hva jeg kan få til av enten å dra hjem og hente Petra i lunsjen eller å ta litt kortere arbeidsdager. Mye avhenger av temperaturene framover. Er det for kaldt, kan jo ikke Petra ta noen ”ettermiddagsøkt” i bilen. Det avhenger også av hvordan arbeidsdagen er mhp møter osv,

Carmen var et par måneder yngre da jeg begynte med overgangen fra at hun var med i bilen til at hun var hjemme. Dessuten hadde jo ikke hun en annen hund hjemme til å holde seg med selskap. Så, dette burde kunne gå like greit/greiere med Petra. Forskjellen er jo som nevnt mange ganger, at Petra ødelegger ting. Det gjorde Carmen aldri…

Etter jobb ble det en kort runde med hopp og lek på jordet. Tok sjansen på å slippe Petra og Carmen sammen - lenge siden sist de hadde fått leke sammen.

På kvelden gikk ferden til innetrening i parkeringshus. Glimrende tiltak nå som det blir bare mørkere og kaldere utover.

Petra fikk prøvd seg på sitt og bli sammen med over 10 andre hunder. Bare retrievere denne gangen.

Ellers gikk jeg fot med henne. Og trente også på bare å stå i nærheten av andre ekvipasjer og hun skulle slappe av ved bena mine.

Veldig bra å ha muligheten til ukentlige innetreninger.


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar