torsdag 7. november 2013

04.11 Høstløv





Petra og jeg hadde en skikkelig fin treningsøkt i lunsjen. Bruker godbiter i det samme buskaset som jeg tidligere trente med dummy. Opplegget er stopp kombinert med nærsøk. Ble kjempestolt da Petra klarte sitt og bli mens hun observerte at jeg strødde ut godbiter. For så å la seg kalle inn forbi stedet med godbiter (så ikke ut som hun engang tenkte tanken på ikke å komme til meg). Og så adlyde stopp på vei hjem for så å søke til høyre.

Joda, avstandene er korte, men dette er jo supert med tanke på karriereplanene hennes. Og det blir en trening helt uten konflikter, siden vi ikke får med problemene med opptak og evt avlevering som jeg så komme fram i helgen.

Jeg rakk en kjapp tur til den fine skogen ved UMB rett etter jobben, - de siste minuttene med sol. Men, det var litt knapt med lys til å få til så mange bilder. Og jeg rakk bare å ta ut Carmen. Får krysse fingrene for flere soldager og at løvet blir liggende litt til.

Petra fikk bli med på en fot-runde rundt i området rundt hesteinnhegning og barnehage. Ikke langt vi gikk, og innlagt små pauser med sitt rolig ved bena. Ganske så utfordrende, syntes Petra.

Neste stopp var det vanlige jordet - Petra med refleksvest og jeg med hodelykt. 15-20 minutter hvor hun fikk løpe løs, kombinert med komme på innkalling og stoppe på fløyte. Så fikk hun også noen økter med bare å sitte og slappe av med ryggen mot bena mine,


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar