torsdag 21. november 2013

18.11 Lydighet



Jobb igjen - og jeg dro fra hundene på hunderommet - Petra på glattcelle. De var vel hjemme i ca fem timer før jeg tok en tur hjem og henta dem. Så fikk de være i bilen et par timer på slutten av arbeidsdagen.

Skikkelig møkkavær i dag, sånn at en kjenner at en heller skulle ha drevet med frimerker enn med hund. Jeg hadde tatt med meg skift/regntøy, så dro rett fra jobb og ut på hundeaktivisering.

Først gikk turen til AZS og den store plenen der. Der fikk Petra trene på å gå fri ved fot i langline. Det kosta henne mye, hun hadde mest lyst til å løpe rundt på plenen. Så, ved en anledning bare stakk hun - og surra seg inn i lina sånn at hun fikk et skikkelig røsk rundt det ene benet.

Det var jo selvsagt ikke meningen, og en skikkelig ”vekker” ift at langline jammen ikke er ufarlig. Nå håper jeg bare hun ikke har skada det benet sitt. Kunne ikke se noe på henne etterpå, men ingen tvil om at det gjorde vondt. Hun kom med et skikkelig smertepip, hun som det ellers aldri er en lyd i…

Ferden gikk videre til jernbanestasjonen hvor jeg først gikk en liten tur med Carmen. Så var det Petras tur. Fot, fot og mer fot rundt på perrongen. Det kom noen passerende tog også, sånn at det ble litt miljøtrening av det hele.

Pga episoden med langlina droppa jeg den planlagte løpeturen på jordet for hudene. Det ble lite aktivitet på Carmen denne dagen, altså.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar