lørdag 17. mars 2012

14.03 Årsmøte


Carmen og jeg tok en tur til Stikka i dag. Først en treningsøkt i skogen, så fellestrening på plassen. Og til slutt fikk Carmen ligge i bilen og jeg delta på årsmøtet.

I skogen hadde jeg bestemt meg for å trene momentet utsending. Dette fordi Carmen har en tendens til å ”jukse” litt i utsendingen. Altså - hun vil gjerne ta noen skritt i den retningen hun tror jeg peker, uten å vente på kommandoen min.

Det forunderlige var at på denne lille treningsøkten i skogen viste hun absolutt ingen slike tendenser. Hun ventet helt superstille til jeg gav den verbale kommandoen - HVER gang?!

Neste økt ble fellestrening på plassen - en veldig fin trening med 10-15 ekvipasjer. Jeg syntes Carmen virka hakket mer selvsikker og trygg enn sist vi var der oppe. Filosoferer litt på om hun tok med seg noe av gleden fra apporteringen i skogen og følte seg mer ”ovenpå” også når hun kom til grusplassen?

Til slutt var det altså årsmøte. Synes det er bra med 35 oppmøtte på årsmøte i en klubb med ca 350 medlemmer - altså 10 %. Takk for laget til den fine gjengen i Østfold Retrieverklubb!

Nytt styre ble valgt, diverse årsberetninger lest opp og regnskap/budsjett ble banka. Så var det tid for utdeling av premier og påskjønnelser, og dessuten snitter på menyen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar