lørdag 24. mars 2012

23.03 Jevnlige sykkelturer?



Ambisjonen er å sykle jevnlig med Carmen helt til neste vinter kommer. Så gjenstår det å se om jeg kan få det til hver dag, eller må være fornøyd med 3-4 dager i uka.

Uansett er det jo nå så lenge lyst at jeg rekker både apporteringstrening OG sykkeltur med Carmen før det blir for mørkt.

Det ble ca en mil i dag også. Men, først trente vi litt apportering.

Gikk på samme jorde som i går, men fant et litt annet sted å trene stopp. Valgte terrengskiftet mellom jordet og skogen, akkurat der var det en grøft. Så gikk jeg ut, og smøg ned en tennisball til venstre. Fortsatte litt og kasta en tydelig markering inn i skogen. Tilbake og sendte Carmen. Det var altså om å gjøre å stoppe henne i det hun var på vei til å ta sats, og FØR hun hoppa over grøfta.

Antagelig var det jeg som var litt treg i reaksjonen, tror faktisk hun stoppa så fort hun klarte. Men, hun rakk altså å hoppe over grøfta og kom ut av synet for meg. Jeg begav meg over jordet og bort til skogkanten, og da fikk jeg se at hun satt som en prest et par meter inn i skogen og kikka i min retning. Hun kommer seg, veslefrøkna!!

Trente litt mer stopp med belønning i form av markeringer og sendinger til siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar