fredag 2. mars 2012

01.03 Første mars!


Ja, det er ikke til å tro, men nå er omsider ”vårdagen min” her. De forrige to vintrene har jo første mars virkelig vært et sånt lys i tunellen. Men, jeg må si at årets vinter har vært så mild og snøfattig, og treningsmulighetene så bra, at jeg ikke på samme måte har vært avhengig av å ha første mars å se fram imot.

Sola går ned nærmere kl 18 nå, dermed er det mulig å komme seg ut på jordet og trene litt i solskinn. Dvs hvis en velger rette jorde… det er jo noe med hvilken retning det ligger i.

Jeg hadde noe spesielt jeg hadde lyst til å trene på i dag, og derfor måtte det bli det skyggefulle jordet.

Jeg begynte med å legge igjen noen dummyer på den vanlige ”øya”. Så vinkla jeg 90 grader i forhold til øya og la ut (og merka) små dummyer i en kvisthaug i skogkanten.

Istedenfor å gå lenger og lenger unna, begynte jeg med å sende henne fra ca 150 meter fra øya og gikk så nærmere. Etter at hun hadde henta to på øya var planen å stoppe henne og så vinkle til venstre og få henne til å hente en av de små i kvisthaugen i skogkanten. Men, hva skjedde?

Jo, Carmen kan tydeligvis ikke godt nok forskjell på ut og venstre. Særlig når den som trekker mest er en som ligger bak henne. Så hun snudde og fant den som lå igjen på øys før jeg fikk forhindra det.

OK, bare å innse at det ble en for vanskelig kombinasjon for prinsessen. Vi må terpe mer på forskjell på ut og sidedirigering, i settinger hvor det er noe veldig fristende bak henne. Også er det selvsagt noe med avstanden til meg og avstanden til de to områdene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar