mandag 25. mai 2015

23.05 Liten stjernetrening











Vi var bare to stk på trening i dag, og tok med våre fire hunder ned i et fantastisk treningsområde. En gammel eng i tilknytning til et nedlagt småbruk. Så fikk først de voksne vente bundet opp på stamplass, mens vi trente de små. Og etterpå gjorde vi motsatt.

Vi la ut et område oppå en kolle som vi skulle bruke til slutt.

Fikk ikke helt ”oppvarmingen” til å funke like bra med Petra som treningen vi hadde på onsdag. Mulig det blir ”feil” når hun tas ut av bilen og får lov til å løpe rundt før vi begynner treningen. Feil modus, liksom.

Vel, det kom seg litt etter hvert. Petra fikk hente noen markeringer som falt på utsiden av jordet og ned i vegetasjon, sånn at hun ikke kunne holde øye med meg i opptaksøyeblikket. Og medhjelperen kunne rapportere at hun plukka helt spontant. Snodig det der, at hun liksom kikker på meg og venter på en reaksjon hvis jeg står og ser på henne i opptaket. For øvrig belønna jeg med noe godbit og noe tennisballkast med to på veldig kort avstand.

Den lange fremmadsendingen til det første området måtte bli litt kortere enn planlagt, og med ny påvirkning. Det ble for vanskelig for Petra å huske noe sånt, så lenge etterpå.

Småttingene fikk sitte bundet mens vi tok en runde med elite-dyra. Sending til områder, og dobbeltmarkeringer. Markering som forstyrrelse til noe som var lagt ut. Og til slutt en lang fremmadsending til blind.

På vei tilbake til bilen fikk hundene løpe litt og Petra kom med en død jordrotte. Så ut som den hadde vært død en stund, og kanskje smakte den vondt, Hun ville i hvert fall ikke spise den. Men, et eller annet rart må hun ha spist, for hun hadde skikkelig sprut-diaré.

Heldigvis ble det med den ene episoden med diaré. På kvelden var hun helt normal i magen.



 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar