torsdag 21. mai 2015

17.05 En helt typisk 17. mai

 







Tradisjonen tro ble nasjonaldagen brukt til hundetrening i skogen. Og faktisk fikk jeg med meg overnattingsgjesten ut på hundetrening, - en ikke-hundeperson med oss hundegalningene ut i skogen, altså.

Været kunne vært bedre, det var noen få varmegrader og duskregn. Men, vi hundefolk er jo ikke så godt vant, så vi klaga ikke over været. En merker ikke så mye til litt regn og manglende varme så lenge en holder seg i aktivitet og er opptatt av treningen.

Vi trente i to omganger. Først var det ungdommene - og vi holdt på på et jorde som ligger brakk. Sendte tilbake til et par områder og hadde noen markeringer. Litt varierende hva Petra gjorde i fm avleveringer.

Så ble det spisepause med sprudlevann og godis før det var de voksne hundenes tur. Denne gangen på et myrvann hvor vi sendte over vannet i et par retninger. Jeg prøvde meg på en sidedirigering over vann med Carmen, men det skjønte hun ikke noe av. Det er jo vanskelig nok å la seg overtale til å svømme i kaldt vann, så derfor ble det FOR vanskelig å gå til siden. Hm. Dette må vi trene mer på.

Godt å komme i hus etter trening og kose oss med jordbær og is.





 

Tilbake på Ås koste gjesten og jeg oss med et skikkelig kongemåltid - sashimi til forrett og indrefilet av elg til hovedrett.







Dessuten det vakre synet av blomstrende sakura i hagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar