mandag 14. juli 2014

14.07 Markeringstrening i vanskelig terreng










Veldig bra med så mange treningsivrige retriever-eiere i nærområdet. Og godt at Petra etter hvert har landa såpass at det går an å ha henne med i settinger med hunder som har kommet lenger enn henne. Og altså litt mer avansert trening enn bare nybegynnerstadiet.

Både Carmen og Petra fikk være med i dag, så bytta jeg på å sende den ene eller andre i de “rundene” vi hadde. Og dagens terreng var utrolig stilig, mye høy vegetasjon, men likevel framkommelig. Et sted jeg for så vidt har trent litt i tidligere, men det er spesielt tilgjengelig nå som det har vært tørt så lenge.

Og dagens agenda var markeringer i vanskelig terreng. Vi bytta på å kaste, så var det tre på linja som flytta seg lenger og lenger unna.

Min fineste lille Petra klarte seg veldig bra i dag. Hun blir åpenbart bedre og bedre på å markere. Og i dag hadde hun veldig fine både opptak og avleveringer. Og ikke minst - så utrolig kul som hun er på linja. Absolutt ingen tendens til å knalle når nabohunden blir sendt. Og selvsagt helt fullstendig tyst.

Det samme kan jeg ikke si om Carmen, - hun hadde noen “kommentarer” av og til. Ikke minst syntes hun det var veldig kjipt med maurer som fantes i gresset. Noe Petra for øvrig ikke brød seg det minste om.

Vi brukte til sammen to områder for markeringene og holdt på i nærmere tre timer.

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar