søndag 13. juli 2014

11.07 På tur med tre hunder



Indi fikk være med på jobben i dag også. Og i dag var det faktisk 30 grader inne på kontoret mitt. Men nå som kollegaer er på ferie, går det jo an å låne en vifte fra en av de andre i tillegg til den jeg har selv.

Begge viftene ble satt på gulvet, så Indi og føttene mine fikk plenty med lufting.

Ingen treningsavtaler i dag, så det var bare meg og flokken på tur. Vi dro til et tjern i nærheten, og jeg var spent på om det var andre folk der. Har opplevd tidligere fredagskvelder hvor det har vært helt folketomt, men i dag var det mange biler på parkeringsplassen.


 


Jeg begynte med det vanlige - at alle skal komme på en strukturert måte ut av bilburet. Dette betyr at JEG bestemmer hvem som skal få komme ut først og sist, - ved å bruke navnet på den som kan få hoppe ut. Lånehunden har ikke helt skjønt dette regimet og tror foreløpig at hun heter både "Carmen" og "Petra".

Alle hundene fikk gå i bånd oppover. Var litt spent på hvordan det skulle gå, men det gikk ikke så verst, faktisk. Klarte å unngå båndkaos eller brukne ben. Carmen fikk gå i det “fastmonterte” retrieverkobbelet på høyre side, og de to ungdommene i vanlig retrieverkobbel på venstre side.

Vi møtte noen folk som var på vei nedover, men ingen hunder.









Framme ved vannet kunne jeg konstatere at det selvsagt var folk på badeplassen. Men, som vanlig var det ingen borte i den myraktige delen av vannet, der er det jo ikke noe fint å bade for folk. For hunder derimot…. Så, der fikk flokken slippe løs og bade og kose seg. Jammen fikk de hente en tennisball hver seg også.

Det så ut som de stortrivdes med å være i vannet. Og at de er lystbadere alle tre, er det ingen tvil om.

Ja, jeg fikk litt gratis dusj jeg også, hver gang de kom opp og rista seg ved mine ben..

Etter det avkjølende badet tusla vi ned igjen. Fortsatt med alle tre i bånd.

Skulle gjerne hatt et tjern nærmere, og hvor det ikke var så langt å gå fra bilen. Men, en må jo bare bruke litt tid på prosjektet, så går det an å få til fine treninger.

Etter litt mat, lå de firbente langflate og snorka i hvert sitt hjørne.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar