lørdag 28. mai 2011

27.05 Utstillingsklar



I går kveld fikk Carmen for første gang i sitt liv erfare en dusj med sjampo. Jeg hadde vært og kjøpt fin sjampo i en dyrebutikk, hadde nemlig ikke hundesjampo fra før. Den kosta visst ”bare” noe sånt som 700 kr literen! Spesielt beregna for svart pels.

Før dusjen var jeg mentalt forberedt på kamp og slit. Dyret har jo aldri opplevd å bli dusja før. Hun har en sånn pels som naturlig holder seg ren, så det har aldri vært nødvendig. Vel, riktignok var hun litt skeptisk til å gå inn i dusjkabinettet, men bortsett fra det var hun rett og slett en engel. Hun NØT å bli sjamponert og dusja. Stod og logra lugnt, kom med grynte/koselyder og omtrent hvilte hodet i hånda mi. Og gjorde absolutt ikke noe forsøk på å stikke av. Du verden! Ingen tidligere hunder jeg har hatt har vært SÅ lett å vaske.

Også så blank som hun ble! Pelsen hennes har blitt kjempefin i det siste, har utvilsomt hjulpet at hun har fått en del mer mat. Blank og tykk! Og etter dusjen ble den enda flottere!

Må innrømme at det ikke ble noe av joggeturen på morgenen i dag. Kombinasjonen nybada hund og plaske regnvær - og en joggeløype med en del gjørme gjorde at den ble avlyst.

På ettermiddagen drev Carmen og jeg med utstillingstrening. En av naboene holdt på å spa bort et digert gruslass, og lagde ganske mye bråk med spade og skuffe. Så, jeg stilte meg opp like ved der han holdt på, og forklarte at vi trente. Så fikk Carmen øve på å stå pent, med kraftige forstyrrelser like ved. Synes hun klarte det fint, jeg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar