søndag 22. mai 2011

17.05 En super nasjonaldag



Føles bra å starte nasjonaldagen med en joggetur i skogen. Der var Carmen og jeg helt alene, men akkompagnert av skogens fugler. En litt snodig opplevelse at en i tillegg til fuglesangen også hørte kanondrønn (fra Drøbak) og korpsmusikk i det fjerne….

På formiddagen dro vi av gårde på jakttrening. Det er nærmest en tradisjon på 17. mai å møte treningskompiser til trening i skogen. Altså de som ikke er avhengig av å gå rundt i tog.

Carmen og jeg tok det med ro på treningen denne gangen også. Jeg trente en del små forflytninger ute på myra mens kompisene kasta og apporterte på litt avstand. Med Carmen kaster jeg altså en ”mulig belønningsdummy”, som hun får lov å hente hvis hun går veldig fint fot. Det vanskeligste med dette treningsopplegget er foreløpig å klare å bestemme seg for NÅR hun går fint nok. Carmen har nok enda ikke helt fatta poenget.

Etter treningen dro jeg av gårde til gode venner på middag. Dit kom også en del andre gjester, blant annet en som var ganske redd hunder. Men, Carmen gjorde ikke akkurat noe vesen av seg, der hun lå bundet i radiatoren. Hun var jo godt sliten etter dagen, og bare snorksov i 4 timer. Det er utrolig behagelig med en hund som er SÅ lett å ta med bort på besøk!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar