søndag 15. mai 2011

13.05 Joggetur!


Ja, dermed var vi i gang? Eh- i hvert fall blir det jo litt forpliktende å skrive dette på bloggen, er vel fare for at en blir nødt til å fortsette da…. Ja, det er altså jogging jeg tenker på. Det er jo sånn at med de sykkelturene jeg stort sett har tatt (altså med unntak av turen med Kari), så blir det trim for Carmen, men ikke for meg. Nå kan det jo hende jeg kan finne terreng også på Ås, som i større grad gir både hund og syklist trim samtidig, vi får se.

Men, enn så lenge må jeg finne en måte å trimme den tobente på, - det har blitt altfor lite av det altfor lenge, jeg har bare prioritert å trimme Carmen.

Da vi sist drev med jogging (i fjor sommer) løp Carmen løs, og jeg løp stort sett på den brede grusveien langs jernbanen, hvor jeg hadde god kontroll på henne. Dagens joggetur ble med Carmen i bånd og i skogen i nærområdet. Det gikk overraskende greit å jogge med henne i bånd. Det er tydelig at mye fotgåing og sykling i Springer har ”hjernevaska” henne på å holde seg nært meg.

På ettermiddagen tok vi en ny tur i skogen, denne gangen for å legge spor. Jeg bandt Carmen til et tre mens jeg la ut et kort spor på ca 100 meter, med to vinkler, pølsebiter og pinner. Så måtte vi jo vente litt da. Gjorde det ved å gå en del fot i skogen, men også ved bare å sitte og vente. Carmen sovna delvis ved bena mine.

Sporet? Eh - det gikk ikke så bra. Ser fortsatt ut som godbiter i sporet gjør henne skrekkelig elektrisk. Dessuten søkte hun jo ikke ordentlig spor, mer overvær og sideveise utslag. Og et skrekkelig tempo. Pinner? Nei, de brød hun seg ikke om i det hele tatt! Skulle bare videre.

Hm. Skjønner jeg trenger litt eksperthjelp her - får se hva vi får gjort i løpet av helgen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar