lørdag 14. mai 2011

12.05 Utforsking av skogen




















Jeg er jo så heldig at jeg bor et steinkast fra skogen, med masse stier og løypenett. Den lokale skiforeningen står på og vedlikeholder dekket og merker løyper. Om vinteren lager de dessverre også skiløyper (!!), men om sommeren er jo dette området veldig flott tilrettelagt de som vil gå tur eller sykle. Heia skiforreningen! Og, ja - det er klart jeg betaler kontingent, skulle bare mangle!

Nå må jeg innrømme at jeg ikke brukte skogen så mye som jeg skulle ønske i fjor. Det var noe med at det var så enormt mye som skjedde på hundefronten med treninger og kurs andre steder, så det var sjelden jeg fikk gått så mye i ”egen skog”.

Vel, i dag la vi i vei på rekognosering - vi var vel ute nærmere to timer. Hovedsakelig gikk Carmen bare fot og jeg prøvde å lage et kart ”inni” huet mitt. For meg som er født uten innebygd GPS er det en liten utfordring å finne fram. Dessuten må det legges til at skiforreningen nok har et lite forbedringspotensiale hva gjelder merking av sommer-løype-nettet.

Det var to fokus for rekognoseringen min - finne egna joggerunde og finne egna sportreningssted - og vi fant begge deler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar