søndag 22. mai 2011

21.05 Tjern-trening


Etter en morgentur med joggesko og Carmen i skogen dro vi av gårde til avtalt fellestrening ved tjernet jeg har vært ved før. Dvs. vi satsa på det store tjernet denne gangen, og ikke det lille inntørka som var blitt til myr etter en tørr vår.

En fin gjeng med fem tobente, fem labradorer og to flatter. Deriblant en labbevalp på 9 uker. Utrolig søt, selvsagt, og vi ble vel valpesyke noen og enhver. Jeg må si at både Carmen og de andre voksne hundene takla kjempefint å ha en liten valp løpende mellom bena på dem. Også på stamplass når den lille kom tuslende oppi skogsekken til Carmen, så gikk det helt fint.

Treningsmessig var Carmen og jeg litt observatører i dag. Vi fikks stå ved siden av ekvipasjer hvor hunden ble sendt over vann. Så fikk også Carmen hente en dirigering på andre siden av vannet etter å ha sittet rolig og tyst en stund, Og selvsagt holdt vi på med små forflytninger.

I tillegg til at vi generelt skal ta det litt rolig for tiden, så har hun jo også løpetid. Ingen vits i å presse henne, altså.

På kvelden fikk Carmen og jeg besøk igjen - en gjest som skulle overnatte. Denne gjesten er litt redd hunder, men er veldig trygg på Carmen. Og det er jo veldug hyggelig for meg at Carmen har blitt så sosialt trygg og veltilpassa at hun kan få besøk av hunderedde som synes at Carmen er kul.

Carmen tilbrakte stort sett kvelden i biabedden med alle fire bena i været. Ikke så rart etter å ha vært i aktivitet mesteparten av dagen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar