søndag 22. mai 2011

22.05 Mer spor!



Væromslag i dag, og det var regn i lufta da jeg lasta på sykkel og kjørte av gårde til finfine sporskogen. La spor først, sykla så tur med Carmen, og så gikk vi sporet til slutt.

Sykkelturen var som vanlig deilig. Det er så godt å se lille hunden lange ut og virkelig trives med å få løpe. Og sykling er en helt unik mulighet for å få henne til å løpe akkurat sånn jeg vil - så fort som mulig i trav, uten å slå over i galopp.

Så var det sporet, da. Ryddig transport fram mot sporstart - dvs. fint fot i retrieverkobbel. Så gikk jeg vinkelrett på sporet, for å se om hun skjønner retningen. Og det virker ikke som det er noe problem - hun svingte i riktig retning ganske så kjapt. Og pinner synes hun tydeligvis er dødskult å finne.

I dag fikk hun sitte etter hvert pinnefunn, både for at jeg skulle få fjerna merkebånd og for å roe henne ned. Hun er jo supermotivert uansett, så selv om hun har sittet litt, så er det ingen nølefase når jeg ber henne søke igjen. Ellers synes jeg hun tidvis gikk veldig bra i dag, mye bedre enn sist. Hun hadde lange strekninger hvor hun gikk pent og med nesa dypt nedi lyngen. Det hadde jo regna en del, så hun måtte kanskje konsentrere seg mer enn forrige gang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar