mandag 11. februar 2013

09.02 Trening og Melodi Grand Prix












Siden flyet hjem fra Bergen var to timer forsinket i går, fikk Carmen tilbringe enda en natt på Camp Visterwood. Litt spennene å hente henne etter nesten en uke, og gå rett på fellestrening med henne.

Og, ja, litt rusten syntes jeg nok vi var som ekvipasje i dag. Dessuten var hun som vanlig, etter noen dager med Karis flokk, veldig opptatt av hva Kari drev med.

Vi var seks ekvipasjer på trening og gjennomførte et opplegg der fire gikk på linje, og en kaster gikk på hver side, så bytta vi på å kaste. Hundene ytterst på linja fikk hente hver sin dummy etter en dobbeltmarkering (altså ett kast på hver side av linja). Så ble de i midten sendt på hver sitt av de seks områdene som var lagt ut på forhånd. Etter en runde forflytta vi oss fra midten av linja og utover, slik at vi hele tiden rullerte på oppgavene. På denne måten var alle i arbeid hele tiden, og det var en veldig effektiv treningsøkt.

Carmen hadde både gode og ikke fullt så gode fremmadsendinger. Noe til ettertanke i dag, var dette med å vente henne ut en stund etter å ha vist sidedirigering, altså før jeg gir henne den muntlige kommandoen. Hvis jeg har det for travelt med å nærmest peke og kommandere i ett, får hun ikke tak i retningen så godt. Det blir antagelig for stressende og ukonsentrert, så da kan hun risikere å gå utover istedenfor til siden. Jeg så at det gikk vesentlig bedre når jeg tok meg god tid.

Litt mindre snø i ”sydlige” strøk, altså, nå som det har blitt vinter (dvs skiføre) både her og der. Og veldig greit å kunne dra sørover og trene!

---------------




 

Etter treninga var det over på del II av dagen - Finalen i den norske Melodi Grand Prix sammen med niesa mi på 12 år.

Det viste seg å bli veldig vellykket. For det første var dette tydeligvis en midt i blinken 12-års gave, som falt i veldig god smak. Det gjorde det jo ikke mindre bra at nettopp Sarpsborg hadde sin deltager Annsofi i finalen. Og at hun kom videre til den såkalte Gullfinalen på slutten av konserten - altså en av de fire beste.

For det andre var det faktisk et veldig bra show fra begynnelsen til slutt. Mye bra musikk, faktisk, fantastisk regi, sceneshow, lyssetting og klipping. Veldig imponer over alle som jobba med lyd, lys og bilde, i tillegg til artistene, og ikke minst programlederne.

Også var det veldig kult å være i et fullsatt Spektrum. Se på alle folka som var i god stemning, en del tydelig ”kledd for anledningen” og i MGP-modus!

Jeg storkoste meg, og det gjorde 12-åringen også. Ekstra gjevt var det når vi etter konserten gikk ned til scena og Annsofi signerte den fine plakaten som niesa mi og et par av hennes venninner hadde laget.

Ja, også kom vi på TV, da, - sammen med en haug med andre publikummere. Og 12-åringen ble også intervjua av både NRK og Sarpsborg arbeiderblad mens vi stod nede ved scena og venta på autografen

-------------

Carmen fikk ligge i bilen i parkeringshus under arrangementet. Tror det var helt greit for henne etter noen aktive dager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar