fredag 15. februar 2013

13.02 Sørover på lydighetstrening




Miljøtrening ble nedprioritert til fordel for en gåtur med Carmen i dag, så vi tok kun med oss jaktlydighetstreningen på Stikka.

I dag fikk vi litt jaktfølelse også, med skudd og greier. Veldig bra for Carmen, som jo har en tendens til ikke å være så ”på” i en setting med en del fremmede hunder på en plass.

Skjønt, i dag syntes jeg å kunne ane en liten endring hos henne. Hun virka ikke fullt så lav og prega av fremmede hunder som hun ofte har pleid å være. Det kan faktisk virke som denne utstillingstreningen i Ekeberghallen hjelper for litt av hvert. At hun rett og slett har blitt mer vant til å takle fremmede hunder tett på.

Ifm med en markering ble hun litt forskrekka, men mindre enn hun pleier. På vei hjem til meg gjorde først en flatthann på den ene siden av oss ”utfall”, - dvs han var vel interessert både i Carmen og dummyen hun bar på, så han kasta seg fram i kobbelets lengde. Carmen skvatt unna. Men så gjorde også hunden på den andre siden noe tilsvarende og da slapp hun dummyen. Men det gikk greit å få henne til å plukke den opp igjen og hun fikk liksom ikke like mye fnatt som hun pleier. Ingen hopping på meg eller stressing.
 
Den neste dummyen hun fikk hente var bak linja, og hun måtte løpe ganske tett på de andre hundene.

Veldig fornøyd med den lille hunden min, at hun fortsatt utvikler seg i riktig retning!

Og artig å se at nye folk blir med på denne type trening og at ”den harde kjerne” også møter trofast opp og er med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar