søndag 17. februar 2013

17.02 Frossen myr





Som kjent liker jeg jo ikke vinter, men, det finnes eksempler på treningsområder som faktisk kun er tilgjengelig om vinteren.

I dag var vi altså i et myrområde som er såpass bløtt utenom vinteren, at det er umulig å bruke det.

Dvs før vi kom til myra begynte vi med et par fremmadsendinger på skjulte i skogen. Ikke lett å dirigere rett fram innimellom diverse trær, nei….

Ute på myra stilte vi oss i en firkant og kasta markeringer for hverandre. Så bytta vi på hvor i firkanten vi stod og kasta. Med unntak av én plassering, hvor det var mange trær som skygget, så klarte Carmen markeringsarbeidet svært godt. Også de jeg ikke så, spikra hun!

Men, den tobente må skjerpe seg når det gjelder det å gå inn og styre i fm markering. Det er jo vanskelig å vite akkurat NÅR en skal gå inn og styre på en markering (på trening!). Så er det noe med at når en først velger å begynne å dirigere, ja, så må en fullføre….! Og det var det der med å fullføre, som jeg ikke var så god på i dag.

På slutten hadde vi noen markeringer inn i litt vanskelig terreng, altså med terrengskifte. Her klarte også Carmen seg bra.

Så avslutta vi med å legge ut et par områder og sende hundene tilbake. På den første tilbakesendingen måtte hunden gjennom et lite skogsområde. Her utnytta vi at forrige hund kom løpende tilbake med dummy, og sendte neste hund mot.

Måtte inn og stoppe og styre Carmen på den første tilbakesendingen. Den andre var enklere.

Som vanlig veldig fint og sosialt å ha gode treningskompiser å trene sammen med.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar