søndag 10. februar 2013

04.02 Tiddelibom og huttemegtu



Ja, i dag kom vinteren til Ås. Det snødde, og snødde - OG snødde HELE dagen. Sukk! Jeg har kanskje innbilt meg at jeg misliker alt med vinteren omtrent like mye, men tror jammen meg jeg misliker snø aller, aller mest. Mengder med snø virker helt klaustrofobisk på meg.

Enda godt vi ikke er i november/desember, men faktisk har kommet til begynnelsen av februar. Også er det meldt så godt som null nedbør de neste 10 dagene. MEN, kuldegrader.

Jeg må ut i terrenget her og teste før jeg får sett HVOR mye skade dette snøværet har ført til på treningsområdene mine.

---

Vel, i dag var det ikke jakttrening, men utstillingstrening som stod på agendaen. Carmen var flinkere enn noen gang til å bli stående stille selv om jeg rygga unna i dag. MEN, det er en utfordring å få henne til å fortsette å logre hvis jeg er for streng med at hun skal stå stille. Instruktørens råd var å heller la henne ta noen skritt fremover, men at hun fortsetter å logre.

Så var det jo et par hjelpeinstruktører som kom bort og tok på henne, da. Og det var som vanlig litt skummelt, men hun ble ikke så forskrekka som sist gang. Og hovedinstruktøren fikk lov å kjenne litt på bena hennes også i dag. Det er jo nesten like nifst for henne som når noen vil se på tenna hennes.

Men, hvis vi fortsetter med denne treningen et par års tid, så kan det jo hende hun blir klar for utstilling…!

Kvelden ble avslutta med at Carmen ble avlevert til hundevakten for noen dager, siden den tobente skal til Bergen med jobben.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar